toppbilde 2

Det er snart russetid, og da må man jo ha en fin russebukse! Det er ganske forskjellig når de ulike delene av landet får gå med buksene og sånn, men jeg ser at det er mange som googler etter russebukse-pynting, så da kommer innlegget nå.

1. Strykemerker. Personlig synes jeg ikke at det er så veldig fint med bare masse strykemerker, og that’s it. Derfor valgte jeg ut noen få merker som jeg syntes passet til meg. Jeg kjøpte også sånne ark på clas ohlsson som jeg printet ut egne strykemerker på og strøk på.

russ101

russ1

2. Stoff og sløyfebånd. Biter med stoff som man enten syr eller limer på kan bli veldig fint. Jeg kjøpte noen flagg-bånd og et par ulike biter med tøy på en sybutikk som jeg brukte på selene og klippet ut bokstaver. Istedetfor å skrive navnet sitt med vanlige strykemerkebokstaver nedover beinet, er det veldig fint å heller ha et mønstrete stoff eller noe.

russ51

russ8

3. Broderier. Tegn opp et mønster på et ruteark, fest med knappenåler og sy korssting oppå. Kjempetøft. Jeg broderte på et par selburoser.

russ7

russ4

4. Hilsner og skriblerier. Litt av greia med russebuksa er jo at det er så koselig å ha masse hilsner og skriblerier på. Få alle du kjenner til å signere buksa eller skrive en liten hilsen. Kjempekoselig.

russ2

Andre kule ting man kan gjøre med buksa er å feste på søte småting. Knapper, paljetter, blonder, fjær, blomster osv. Det finnes foreksempel masse scrapbook-ting man kan bruke. Finn ting som er litt typisk deg, sånn at russebuksa blir litt personlig. Man kan male, tegne, sy, strikke.. Jeg sydde på noen strikkede bånd helt nede rundt beina foreksempel.

Håper dette var til hjelp! Og hvis noen andre har flere tips, så er det jo bare til å komme med dem i kommentarfeltet, så kanskje vi kan gi andre noen ideer! Åå, nå savner jeg russebuksa mi, nesten så jeg har lyst til å pynte den på nytt !

bloglovin bloglovin bloglovin

Share on FacebookTweet about this on Twitter