bryllupsvesker

bryllup
Det er mange detaljer som skal være på plass den dagen man gifter seg. Jeg har akkurat bestilt prøvetime på brudesalongen, så jeg håper at kjolen er på plass om ikke altfor lenge, men jeg må jo ha tilbehør også! Jeg har funnet flere nettbutikker med fint tilbehør til bryllup, og har funnet et par brudevesker jeg liker. Kanskje noen av dere også trenger en brudeveske?

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Jeg liker veldig godt 1, 2 og 4 som er elegante, men også de med litt mer perler og glitter. Tror jeg vil ha noe litt fashion, som 2 eller 3, men det kommer jo helt an på kjolen. Og så kan man jo gå for noe mer klassisk, som 6 eller 8.

Hva ville dere valgt?

Liker

Kommentarer

Christine - Reiselykken
Christine - Reiselykken,
Når fikk jeg litt frysninger. Har aldri tenkt tanken, men jeg har jo faktisk den perfekte bryllupsvesken allerede... Vesken Perle fra Cecilie Melli. Heeelt nydelig!
www.reiselykken.wordpress.com
amormoda
amormoda,
Fine håndvesker. Takk for deling.
www.amormoda.no/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Subscribe

Instagram @kristinwallem

Instagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallem