kjoler til bryllupsfest

bryllup, fashion
Skal du være "bridesmaid", forlover eller kanskje bryllupsgjest i sommer? Jeg løper alltid rundt i siste liten og prøver å finne kjole, og kanskje det er noen som kjenner seg igjen. Midt i all bryllupsplanleggingen min klikker jeg rundt på ulike nettbutikker, og har funnet et par finkjoler som jeg absolutt kunne tenkt meg hvis jeg skulle i bryllup i sommer.

1 / 2 / 3 / 4

5 / 6 / 7 / 8 Det kan være litt vanskelig å finne kjole til et bryllup, for det er jo så masse "regler" om hva man kan ha og ikke. Så lenge man unngår hvit kjole og ting som er altfor utfordrende, så synes jeg det meste går greit. Men hvis man lurer kan man jo alltids spørre bruden. Hvis hennes kjole er veldig enkel, kan det jo hende hun ikke vil at gjestene skal dukke opp med store kjoler med flere lag og mye pynt. Man skal jo ikke overskygge dagen hennes, selv om jeg tror det er vanskelig å gjøre! Men hvis hun planlegger stor kjole og masse slør, gjør det nok ingenting om du har noen blomster eller diamanter på din kjole. Hva slags kjole ville du valgt som bryllupsgjest? SJEKK DETTE INNLEGGET FOR NYERE KJOLER! (2014)

noen av linkene er afflinks

Liker

Kommentarer

Mathilde Bråten
Mathilde Bråten,
Hvilke nettsted er kjolene fra? 😊
Kristin
Kristin,
Forskjellige:) Det er linker på tallene under bildene
krist.in/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Subscribe

Instagram @kristinwallem

Instagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallemInstagram kristinwallem