toppbilde 3

Bloggerissues altså, når det blir så tidlig mørkt at det er vanskelig å få tatt gode nok bilder! Man skulle vært blogger på fulltid, eller hva? Nå har jeg egentlig hatt fri i hele dag, og vandret rundt i oslo med Ingunn. Kakao og jenteprat i frognerparken, det blir vel ikke bedre? Var innom et par butikker, og endte opp med både en cardigan i en nydelig blåfarge, og en bukse hos Marie på vero moda, fordi hun er altfor god selger. Elsker buksa, selv om den ikke synes så godt på disse bildene!

nov wIMG_5380rr wIMG_5395rr wIMG_5400rr

cardigan – cubus
bukse – vero moda
skjorte – cubus
crystal bra – topshop
wedges – new look

Nå skal vi ut og kose oss litt med resten av oslojentene. Siste kveld i Oslo må nytes!
Håper alle får en fin kveld.

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter