toppbilde 3

Man kan jo ikke være i USA uten å friske opp sminkevesken litt. Jeg elsket sminkeetasjen på Macy´s, og fikk med meg et par macprodukter derfra. Måtte også innom sephora som har supert utvalg innen de fleste merker! Noe av det som fikk bli med hjem til sminkevesken min:

wIMG_8289r wIMG_8311r wIMG_8338r wwIMG_8355r

urban decay – naked palette 3
urban decay – naked flushed trio
clinique – chubby stick
mac – blending brush / kabuki brush / studio fix pudder

Chubby sticks har jeg alltid med i vesken, perfekt når man vil ha litt farge på leppene, og fukt samtidig. Flushed-trioen er også perfekt å ha med seg i vesken, jeg var egentlig på let etter en lignende fra Nars, men den fantes ingen steder, så da ble det denne! Fint med bronzer, highlighter og blush i ett!

Har dere noen musthaves i sminkevesken?

Share on FacebookTweet about this on Twitter