toppbilde 1

Fredag allerede! Denne uken har bare flydd avgårde, og jeg har vært i overkant sosial med besøk av og hos venner hver eneste dag – da går tiden så fort! Nå bruker jeg dagen på å rydde huset til kvelden, men fikk tid til å snappe et par bilder av dagens antrekk til dere;

wIMG_0576rwIMG_0600rwIMG_0618r wIMG_0641rkrist.in style leather jacket white fur vest

Skinnjakke – sheinside / Fake fur vest – sixkisses / jeans – topshop / sko – nike
(linker til sponsede produkter)

Skinn + “pels” er en av mine favorittkomboer, er dere ikke enige?
Nå skal jeg rydde leiligheten før jeg får besøk av fine jenter for byttekveld! Genialt å bytte litt klær med hverandre, slik at man får litt nytt i klesskapet uten å måtte bruke penger. Hva er deres planer for helgen?

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter