toppbilde 3

Helt ok med late morgener når mannen har med seg makroner fra jobb og jeg ikke begynner på skolen før 12. Jeg har fått skikkelig dilla på makroner de siste årene, og det er jo såå godt, og ikke minst er de søte å se på! Fine pastellfarger og litt blomster gir meg skikkelig vårfølelse, og jeg elsker at dagene er blitt lengre og lysere! Lettere å få energi når det er lyst når dagen starter, er dere ikke enige?

wwIMG_4750rewwIMG_4738rwwmaca wwIMG_4753r

Nå har jeg en lang dag på skolen før det er rett til øvelse og årsmøte med koret. Blir travle dager av og til! Likte dere forresten innlegget i går? Dere spurte etter flere slike tipsinnlegg, så jeg tenkte kanskje å gjøre det litt oftere? Kanskje tips til hvordan jeg klarer å finne plass og få tid til så mye i hverdagen? Hvilke tips ønsker dere?

Tags: hverdag
Share on FacebookTweet about this on Twitter