toppbilde 3

krist.in style streetstyle zara converse h&mkrist.in style streetstyle zara converse h&mkrist.in style streetstyle zara converse h&m krist.in style streetstyle zara converse h&m krist.in style streetstyle zara converse h&mkrist.in style streetstyle zara converse h&m krist.in style streetstyle zara converse h&mkrist.in style streetstyle zara converse h&mkrist.in style streetstyle zara converse h&m
kjole – H&M / jakke – zara / sko – converse / veske – topshop / solbriller – sheinside

Gleder meg til enda høyere temperaturer, for dette antrekket hadde blitt enda freshere uten strømpebukse! Genserkjoler er så superdigg, og jeg elsker denne som er skikkelig oversized. Kjøpte meg en liten haug med slike i fjor sommer, så kanskje på tide å pakke dem frem igjen.

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter