toppbilde 3

Jeg har samlet enda flere favorittkjoler til dere som skal i bryllup eller kanskje en annen festlighet nå som det nærmer seg bryllups- og konfirmasjonsesong, eller kanskje noen bare trenger noen fine kjoler til sommerferien? Jeg synes alltid det er gøy å kjøpe kjoler litt tidlig, slik at jeg får sikret meg en kjole som ikke alle andre har!

kjoler til bryllup selskapskjoler bryllupskjoler forloverkjole hvilken kjole til bryllup1 – lilla / 2- mint / 3 – peach / 4 – lilla / 5 – rosa

kjoler til bryllup selskapskjoler bryllupskjoler forloverkjole hvilken kjole til bryllup

1 – grå / 2- lysrosa / 3 – mørkerosa / 4 – lavendel / 5 – gul

kjoler til bryllup selskapskjoler bryllupskjoler forloverkjole hvilken kjole til bryllup1 – turkis / 2- korall / 3 – rosa / 4 – mint / 5 – blå

Har dere en favoritt blant disse? Mange av de lange kjolene er jo bare en drøm! Noe av det fineste jeg vet er lange kjoler med tynne lag i chiffon som bare flyter så utrolig fint rundt kroppen. Noen som skal i bryllup i sommer kanskje?

//inneholder affliatelinker
Share on FacebookTweet about this on Twitter