toppbilde 3

Tenkte det var på tide å dele noen av mine favoritter med dere igjen. Jeg har alltid noen favorittprodukter som brukes veldig mye i perioder, kanskje mange av dere også har det? Her er hvertfall mine favoritter i vår;

krist.in vårfavoritter cosmica bronze cream essie nailpolish missoni diptyque victorias secretkrist.in vårfavoritter cosmica bronze cream essie nailpolish missoni diptyque victorias secret

Diptyque duftlys – lukter såå godt i hele leiligheten / Missoni Håndklær – kjøpte nettopp disse, perfekt med litt farge og mønster på badet / Victorias secret – denne body misten lukter helt herlig, begynner å bli tomt så kanskje jeg må fylle på snart / Cosmica Bronze Cream – kjøpte denne på apoteket, funker ikke alene, men under pudder blir den kjempefin og gir fin glød / Essie neglelakker – mine all time favoritter! I fine vårfarger.

Har dere noen favorittprodukter for tiden?

Ikke glem å like facebooksiden min – konkurranser og mye gøy coming up!
Tags: tips
Share on FacebookTweet about this on Twitter