toppbilde 3

krist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside converse

krist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside converse krist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside converse krist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside conversekrist.in outfit streetstyle dress bikbok sound leather jacket sheinside converse

Jakke – Sheinside / kjole – BikBok (fåes her) / Sko – Converse / Solbriller – Sheinside
(reklamelenker)

Jeg elsker denne kjolen! Perfekt med lange armer, og lommer på en kjole! Denne kan jeg bruke sammen med jakke og strømpebukse hvis det er kaldt, eller kun kjolen og noen sandaler i sommer. Den er helt utsolgt på bikbok, men det finnes fremdeles et par igjen her. Mange av dere spurte også om skinnjakken min i forrige innlegg. Den er altså fra sheinside, og har vært en favoritt i snart et år – jeg elsker den !

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter