toppbilde 1

Som regel går jeg for lyse farger, pastellfarger eller mer knallfarger som rosa og gult. Men jeg forelsket meg litt i fargene på denne kjolen, og har funnet ut at jordfarger er jo også egentlig ganske fint! Kombinert med armyjakken min og gulldetaljer funket jo kjolen perfekt til hverdagsantrekk.

krist.in style summer dress sheinside jacket zara krist.in style summer dress sheinside jacket zarakrist.in style summer dress sheinside jacket zarakrist.in style summer dress sheinside jacket zarakrist.in style summer dress sheinside jacket zara

jakke – zara / kjole – shein / armbånd – ebay / flashtattoos – myjouels
(
sponsede produkter)

Fiin vel? Den er med i kofferten til danmark, og nå setter vi kursen sørover for late dager og sommerstemning (håper jeg). Ha en herlig søndag!

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter