toppbilde 2

Selv om sommerferien er i gang stopper det ikke meg fra å kikke på nettbutikkene på let etter noen fine plagg. Det som er så fint med Nelly er at klærne kommer i løpet av kun noen dager, slik at man kanskje rekker å få dem med seg på ferieturen?

Jeg har satt sammen et antrekk som jeg veldig gjerne kunne tenkt meg på kalde sommerdager, eller hvertfall når høsten kommer! Ganske Kardashian/Jenner-inspirert and I love it!

krist.in nelly antrekk inspo

1. Armygrønt jersey skirt
2. Hvit croptop med lange ermer og høy hals
3. Svart veske 
4. Navy blue hatt 
5. Heels med snøring

Er dette et antrekk dere kunne gått for? Jeg elsker jersey skjørt fordi de er såå comfy, perfekte i varmen og kan dras litt opp slik at man kan ha en crop-top til! Alle disse plaggene er nå -15% så det er bare å slå til mens man kan!

/adlinks

Share on FacebookTweet about this on Twitter