toppbilde 1

Dette innlegget hadde visst ikke blitt publisert i dag slik som det skulle – typisk! Vi har vært i London siden mandag – og det er suupervarmt her! Her kommer innlegget med bilder fra i går som skulle ha vært publisert i dag!

Noen snaps fra en helt herlig dag i London i går! Jeg har aldri vært her i så varmt vær før! Strålende sol og oppe i 30 grader, wow, nesten litt for varmt. Vi fant oss kjølige butikker og tok oss en lunsj i Hyde Park i skyggen av noen trær. Digg!

krist.in reise london travel krist.in reise london travel krist.in reise london travel krist.in reise london travel krist.in reise london travel krist.in reise london travel

Jeg og lillesøss shoppet fra oss på Victorias’s secret, det er vel et must? I dag står Covent garden på planen, og jeg gleder meg til Shake Shack !

Tags: london reise
Share on FacebookTweet about this on Twitter