toppbilde 2

I går var vi i Park Güell som er en park med masse kunst av Gaudi – så kult, og skikkelig spesielt. Masse farger, mosaikk, og en helt syk utsikt over hele byen! Det var gratis å gå i parken rundt parken, heh, men for å komme inn til skulpturene og bygningene kostet det et par euro per pers. Et must hvis man er i Barcelona!

krist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turist Se den utsikten da! Man ser godt Sagrada Familia, og dit skal vi til uken – har hørt mange skryte av den!
krist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turistkrist.in barcelona reise güelle park goudi tips hva må man gjøre i barcelona turist

I følge værmeldingene skulle dette være den kaldeste dagen, men jeg rant nesten bort langermet kjole i 38 grader – haha. Men man må jo se verden! Uansett tror jeg vi trenger litt nedkjøling på stranden snart.

Share on FacebookTweet about this on Twitter