toppbilde 3

Viste dere jo en liten kikk på dette antrekket i forgårs – og her kommer resten av bildene.  Toppen fikk jeg i posten av Romwe, og jeg digger den! Ofte pleier blondeplagg fra slike sider å være litt halvveis, men denne er i god kvalitet og henger godt sammen, og ikke minst sitter den fint på, det liker jeg!

krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder krist.in style antrekk skjørt nelly topp romwe blonder

top – romwe (sponset) / skjørt – nelly (affliatelink) / sko – bershka

Perfekt kombinasjon med de hvite blondene og det rosa skjørtet. Ser for meg at dette antrekket må være med til Paris – tror dere ikke det passer perfekt i kjærlighetens hovedstad?

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter