toppbilde 3

krist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris stylekrist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris style krist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris stylekrist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris stylekrist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris style krist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris style krist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris stylekrist.in outfit streetstyle eiffel tower romwe top skirt nelly shoes bershka paris style

top – romwe (sponset) / skjørt – nelly (affliatelink) / sko – bershka

Jeg elsker kombinasjonen mellom denne toppen og skjørtet – og med eiffeltårnet i bakgrunnen blir det jo helt perfekt. Livet er fint, dere !

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter