toppbilde 1

krist.in antrekk style hatt sleeveless vestkrist.in antrekk style hatt sleeveless vest krist.in antrekk style hatt sleeveless vest

 

genser – bikbok / vest – river island / hatt – H&M / veske – shein 

Jeg har sett så mange fine antrekk med slike ‘sleeveless jakker’ i det siste, og satt en på toppen av ønskelisten. Men, så kom jeg jo på at jeg kjøpte denne i 2011 en gang. Jeg har bare brukt den utenpå jakker, for å variere litt, men den funker jo alene også!

I dag sto jeg opp supertidlig for forelesning i oslo, og når jeg lander i kveld skal jeg rett på jobb. Det blir en busy dag, men det er jo gøy det også! Resten av helgen skal jeg ta en tur hjem igjen for å henge litt med Ester og baby – det blir fint! Hva er deres helgeplaner?

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter