toppbilde 2

krist.in outfit style antrekk kjole zara snøring skjerf acne vinrød trenchcoat tracy bikbokkrist.in outfit style antrekk kjole zara snøring skjerf acne vinrød trenchcoat tracy bikbok krist.in outfit style antrekk kjole zara snøring skjerf acne vinrød trenchcoat tracy bikbokkrist.in outfit style antrekk kjole zara snøring skjerf acne vinrød trenchcoat tracy bikbok krist.in outfit style antrekk kjole zara snøring skjerf acne vinrød trenchcoat tracy bikbok
jakke – bikbok / kjole – zara / sko – mani / skjerf – acne
(reklamelenker)

Jeg er så glad i denne delen av høsten, når det ikke er aaaltfor kaldt ute enda, og jeg fremdeles kan bruke favorittkjolene mine, men bare hive på en strømpebukse og et skjerf! Litt gøyere å bruke litt kjoler og skjørt en gang i blant, og ikke bare bukser!

Husk at du kan følge meg på facebook for å få opp de nyeste blogginnleggene!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter