toppbilde 3
/INNEHOLDER REKLAMELENKER

Julen nærmer seg med stormskritt, og jeg har allerede begynt å tenke på julegavene. Noe av det koseligste med førjulstiden synes jeg er å planlegge gaver til familie og gode venner, kjøpe og pakke inn på en fin måte! Jeg har funnet frem noen tips til hva man kan kjøpe i gave til venninner eller søstre – de er de kjekkeste gavene å kjøpe synes jeg, for de liker jo stort sett de samme tingene som jeg liker!

krist.in julegavetips til venninne søster gavetips jul sminke interiør blogg collage idéer malene birger veske matis hudpleie skjerf duftlys

1. Skjerf by Day Birger et Mikkelsen / 2. Contour kit – Anastasia Beverly hills / 3. Neglelakk – Rosa by EssieGlittergrønn by Deborah LippmannGrønn matte by Isadora / 4. Sminkekoster by Real Techniques – Flat contour brushTapered blush brush / 5. Hudpleieprodukter Matis – Cleansing creamTonerSkrubbFuktighetskrem / 6. Myke tøfler by Sara Shepherd / 7. Duftlys – Marble silver rainSense of new york / 8. Iphonedeksel by Malene Birger / 9. Klokke by Nly / 10. Bestikk i gull by Bloomingville / 11. Marmorfat by H&M home / 12. Vaser i gull fra Kähler / 13. Veske by Malene Birger

Jeg går ofte for en gave med litt småting som jeg vet venninnene mine ønsker seg. Noe bra sminke eller selvpleie-produkter er alltid gøy å få, og noe som man gjerne ikke unner seg i hverdagen. Hudpleieproduktene fra Matis er de jeg selv sverger til, og er perfekte til tørr og sensitiv hud! Vasene fra Kähler står høyt på min ønskeliste, og bestikket i gull? Åhh, såå lekkert!

Et annet alternativ om din venninne ønsker seg noe litt dyrere er jo å gå sammen et par stykker og spleise på noe hun virkelig ønsker seg. Slik som vesken fra Malene Birger som jeg synes er såå nydelig – tenk hvor glad noen ville blitt for den!

Har dere noen favoritter her? Eller har dere noen andre tips til hva man kan kjøpe i julegave til venninner eller søstre?

Share on FacebookTweet about this on Twitter