toppbilde 2
/REKLAMELENKER

Partysesongen nærmer seg fort, og det dukker opp så mange fine kjoler i nettbutikkene. Hos Nelly har de nå en kampanje hvor man kan få 3 for 2 på partykjoler, og jeg vurderer nesten om jeg skal klikke en hel haug hjem. Perfekt mulighet til å skaffe seg litt nytt til garderoben til desemberfestlighetene, eller kanskje spleise med en venninne? Jeg har plukket ut mine favoritter;

krist.in partykjoler tips jul nelly.com kjoler julekjole 2015 paljettkjole

1 Gull & Svart paljettkjole
2 Høghalset kjole med glitter
3 Grønn kjole med glitter
4 Svart kjole med dekor
5 Svart paljettkjole
6 Blå paljettkjole
7 Grønn paljettkjole
8 Fotsid glitterkjole
9 Fotsid gull-paljettkjole
10 Høghalset gullkjole
11 Fløyelskjole med sølvpaljetter
12 Kjole med sølvtråder
13 Blå kjole med glitter

Finner dere noen favoritter her? Jeg elsker de kjolene med litt sølvtråder i. I fjor lette jeg etter slike kjoler overalt, men fant ikke akkurat det jeg ville ha – men nå er de jo overalt! Elsker den grønne paljettkjolen også, såå nydelig!

Bruk koden PARTY3FOR2 når du kommer til kassen. Tilbudet varer frem til i morgen kl 23:59.

Tags: fashion
Share on FacebookTweet about this on Twitter