toppbilde 1

Tenk at det er første søndag i advent allerede på søndag ! Jeg gleder meg sånn til advent og førjulstid – jeg liker nesten det bedre enn selve julen. Pynte, kjøpe gaver, forberede og lage julekaker, såå koselig! Jeg startet dagen med å bla litt i juleblader og fant frem litt av julepynten jeg kjøpte forrige helg.

krist.in jul inspirasjon julepynt søstrene grene krist.in jul inspirasjon julepynt søstrene grene krist.in jul inspirasjon julepynt søstrene grene

 

Elsker den julegrønne neglelakken fra Essie! Den kommer til å bli mye brukt fremover. Nå er jeg klar for en skikkelig jobbehelg, og masse eksamensskriving fremover – haha – dere er sikkert lei av at jeg maser om de eksamenene mine. Men snaaart er det juleferie, det blir bra ! God helg !

Tags: jul
Share on FacebookTweet about this on Twitter