toppbilde 3
/ SPONSEDE PLAGG /

Jeg gikk for dette antrekket både i går og i dag, for det er perfekt og supercomfy når man sitter med eksamen og jobbing hele dagen. Det er fort gjort å ende opp med svart bukse og varm genser hver eneste dag gjennom vinteren, men en kjole og en tykk strømpebukse gjør jo akkurat samme nytten – og så får man en litt annen look. Prøver å bli flinkere til å variere litt!

krist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekkkrist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekkkrist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekkkrist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekk krist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekk krist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekk krist.in outfit shein dress shirt hatt h&M antrekk

kjole – shein / sko – new look / skjorte – shein / hatt – H&M 

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter