toppbilde 3
/SPONSEDE PLAGG /

Her kommer resten av gårsdagens antrekk med den herlige teddycoaten min! Myke jakker gjør meg glad og store skjerf gjør meg varm – hurra! I dag er planen å bare låse meg inne og pugge til eksamen for harde livet. Sykt gøy. Men jeg prøver å motivere meg selv med at på mandag er det ferie, og på tirsdag er det London, yay.

krist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavangerkrist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavangerkrist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavanger krist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavanger krist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavanger krist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavangerkrist.in antrekk outfit style jakke shein skjerf nelly veske chanel boy zara vinter stavanger

Jakke – shein / skjerf – nelly / sko – zara / skjørt – shein

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter