toppbilde 3

Når jeg er i London må jeg alltid innom victorias secret – både fordi de har så mye fint, og fordi jeg elsker at butikken er som en liten egen verden! Rosa, diamanter og fjær overalt, det er jo litt gøy! I øverste etasje hadde de et juletre pyntet med små esker og sløyfer med logo på. So cute!

krist.in london victorias secret blogg adresse shopping big ben krist.in london victorias secret blogg adresse shopping big ben krist.in london victorias secret blogg adresse shopping big benkrist.in london victorias secret blogg adresse shopping big benkrist.in london victorias secret blogg adresse shopping big benkrist.in london victorias secret blogg adresse shopping big ben krist.in london victorias secret blogg adresse shopping big ben

Jeg kom hjem i går, og dro rett på konsert med koret – nå skal jeg straks av gårde for å gjøre klart til konsert nummer to i kveld, så gøy !

Tags: london reise
Share on FacebookTweet about this on Twitter