toppbilde 2

Årets siste uke fløy forbi, og nå er vi plutselig tilbake til hverdagen. Eller, det vil si, jeg utsatte ferien en dag til, men i morgen starter jeg rett på med jobb og styremøte. Først kan jeg hvertfall oppsummere uken som gikk:

..Høydepunkt: Turen til Bergen for å feire nyttår var veldig koselig! 15 stykker inkludert vårt lille midtpunkt – en diger gjeng med masse gøye folk!

..Kjiping: Utrolig digg å komme hjem til Stavanger etter en lang ferie. Det som er kjipt er at nå er det jo bare rett på hverdagen. Hadde vært så herlig å ha et par ekstra dager til å bare slappe av og få ting på plass her hjemme. Menmen, det får vi ta i april eller noe, haha.

..Snapchats: Blir mye snapping på en partyuke som dette! Mye fine jenter og babykos = perfekt mystory!

wwsnpeti kopiwsnpte

..Tur: Det har blitt altfor få turer i det siste – men nå gleder jeg meg til å finne frem joggeskoene og gå noen turer langs sjøen her i Stavanger, eller kanskje noen fjellturer etterhvert. Det er ingenting som er bedre enn litt frisk luft etter en lang dag på jobb eller skole, og nå begynner det jo snart å bli lysere ute også!

..Mest leste innlegg: Innlegget med bilder fra nyttårsaften. En bra kveld!

wwrIMG_1732

..Motivasjon: Akkurat nå har jeg litt lite motivasjon til å starte med alt igjen, men det kommer vel etterhvert! Det er hvertfall ganske motiverende at jeg bare har et halvt år igjen som student, skal bli deilig å være ferdig!

..Wantie: Jeg har ønsket meg disse glassene fra Åhlens i flere år, men aldri somlet meg til å kjøpe de. Nå legger jo plutselig Åhlens ned i hele Norge, og i Stavanger er de tomme for glassene. Litt krise. Noen som vet hvor jeg kan få tak i de?

bildebycarolineberg kopi

bilde: lånt av caroline berg eriksen

..Wanderlust: Tidligere i uken booket vi tur til New York! Yay! Jeg gleder meg sånn!

..Craving: Karamelldonut. Haha. Som alltid. Nå har jeg jo vært hjemme på Haugalandet i ferien og fått meg et par donuts, men nå savner jeg de jo enda mer! Kan noen bare gi meg Simon oppskriften?

..Leser: Jeg vil bli flinkere til å trekke frem noen av dere fine lesere i disse oppsummeringsinnleggene mine. Det er alltid så mange av dere som legger igjen kommentarer, og som gir meg så mye motivasjon. En av de jeg ofte ser igjen i kommentarfeltet er skjønneste Martine – hun har nettopp kjøpt seg hus, og planlegger bryllup – og hun har også en blogg, sjekk ut den da dere!

martine

..New in: Jeg fikk jo masse fint til jul, og så kjøpte jeg en gøy banner i Bergen, og fikk noe fint av mamma som hadde vært på gjenbruksbutikk i ferien. Viser dere etterhvert!

..Sang: Simon fikk seg Sonos-høytalere til jul av meg. Så nå går alle sanger i verden på full guffe i leiligheten døgnet rundt. Haha. Soundtrack til livet.

krist.in snø karmøy vestlandet skjerf acne armygreen

..Must do: Jeg ligger skikkelig bakpå med å svare på mails, den har ikke blitt sjekket så veldig mye i ferien – men fra i morgen av skal det bli andre boller! Satser jeg på..

..Inspo: Jeg er skikkelig interiørfrelst for tiden, og er på jakt etter noe vi kan gjøre for å freshe litt opp her hjemme. Vi er på jakt etter både en stor lampe og noen speil, så pinterest er min beste venn!

loveit

..Beste måltid: Simon laget pinnekjøtt til oss til middag i går. Vi hadde jo ikke hatt det enda i år – heheh! Det er noe av det beste jeg får altså! Heldigvis har vi også rester til senere i uken.

..Akkurat nå: Nyter jeg å være litt alene for første gang på veldig lenge. Simon er på personalmøte, og jeg prøver å få blogget litt, og så tenkte jeg at jeg skulle prøve å holde litt på feriefølelsen og spille Sims i noen timer. Haha. Er det en ting som er tegnet på ekte ferie, så er det når jeg finner frem Sims – love it!

..Planer for neste uke: Den uken som kommer nå skal jeg starte opp med skole og jobb, prøve å få en skikkelig oversikt over våren og lage meg en god plan slik at jeg kanskje kommer meg gjennom alt.

Har dere fått til en skikkelig start på året?

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN !
Share on FacebookTweet about this on Twitter