toppbilde 1

Det beste jeg vet er å ha en morgen/formiddag med litt fri fra jobb og skole, og bare bruke tid på mine egne småprosjekter. Lage en god frokost, en fresh juice og sitte i sofaen med kardashians og litt blogging på macen.

krist.in blogg morgen juice oppskrift appelsin eple sitron gulerot krist.in blogg morgen juice oppskrift appelsin eple sitron gulerot krist.in blogg morgen juice oppskrift appelsin eple sitron gulerot

cardigan fra shein
(
sponset)

Målet mitt denne våren er å ha en sånn formiddag i uken hvor jeg kan være litt meg, ta litt bilder, bli inspirert og ha tid til å lage frokost. Jeg er så mye mer effektiv tidlig på dagen, så da er det jo absolutt verdt å sette av litt tid!

Nå er jeg snart klar for jobb med ungdommene mine fra i kveld til i morgen, det blir gøy! Håper alle dere får en superbra helg!

Tags: hverdag
Share on FacebookTweet about this on Twitter