toppbilde 3

krist.in trenchcoat trace sky blue bikbok veske mulberry lily hvit offwhite outfit antrekkkrist.in trenchcoat trace sky blue bikbok veske mulberry lily hvit offwhite outfit antrekk krist.in trenchcoat trace sky blue bikbok veske mulberry lily hvit offwhite outfit antrekk krist.in trenchcoat trace sky blue bikbok veske mulberry lily hvit offwhite outfit antrekk krist.in trenchcoat trace sky blue bikbok veske mulberry lily hvit offwhite outfit antrekk

genser – bikbok / trenchcoat – bikbok / sko – new balance / veske – mulberry lily

Jeg fikk denne trenchcoaten av Ingunn til bursdagen, og jeg elsker den! Jeg hadde den jo allerede i svart, men en litt lysere farge er så fint mot våren – og både snittet og stoffet på den er helt perfekt! Favorittplagg fremover!

Tags: antrekk
Share on FacebookTweet about this on Twitter