toppbilde 1

Etter at jeg gav juicer til Simon til bursdagen har jeg vært helt hekta på å lage juice hjemme, og det er så digg å starte dagen med! I sommer gikk det mye i jordbær og sitron, utover høsten var det mye eple og gulerot – og nå har jeg begynt å bruke litt pære eller appelsin. Gøy å variere litt med sesongene!

krist.in juice hjemmelaget sitron eple blodappelsin oppskrift juicerkrist.in juice hjemmelaget sitron eple blodappelsin oppskrift juicer krist.in juice hjemmelaget sitron eple blodappelsin oppskrift juicer

1 blodappelsin + 1 grønt eple + 1 liten sitron

Det er så fresht med juice – og jeg elsker å variere litt på smaken. Når jeg snappet denne juicen til Ingunn fikk jeg til svar at den hørtes litt sur ut – men jeg elsker litt syrlig smak, og synes aboslutt ikke denne er for sur! Digg å starte dagen med et glass med juice, og hvertfall i disse nye glassene mine!

Tags: mat
Share on FacebookTweet about this on Twitter