toppbilde 3

Det er ganske ofte at vi føler behovet for å forandre litt her hjemme. Det kan være å flytte litt rundt på småting, eller litt større ting – bare for å få en liten forandring. Vi har lenge tenkt at vi skulle kjøpe en sovesofa til kontoret slik at det går an å ha gjester på besøk, men man vil jo finne den perfekte! Nå fant vi en ok sofa, og har gjort en del forandringer på kontoret for å få en helt ny style der inne!

krist.in interiør hjemme fargerkrist.in interiør hjemme fargerkrist.in interiør hjemme fargerkrist.in interiør hjemme farger
Litt nye farger – litt makron og sitronvann (nam) – og litt planlegging. Vi ble nesten overrasket selv over hvor fresht det ble der inne, for det var nesten som om vi ikke trodde det kom til å bli såå bra. Gleder meg til å vise dere! Noen som gjetter hvilken type stil vi har gått for? haha.

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter