toppbilde 3

I går fikk jeg en digg pakke i posten med en liten haug med ny sminke! Jeg har brukt pudder fra everyday minerals så lenge jeg kan huske omtrent, det er kanskje litt sånn når man finner en favoritt så blir det til at man stick with it. Det var uansett på tide med litt nytt!

krist.in everyday minerals sminke makeup jojoba base blushkrist.in everyday minerals sminke makeup jojoba base blushkrist.in everyday minerals sminke makeup jojoba base blushkrist.in everyday minerals sminke makeup jojoba base blush

PUDDER BASE / MUST HAVE COLOR KIT

Noen nye base pudder og en liten haug med blusher og bronzere. Jeg elsker at man kan kjøpe sett med små bokser med ulike farger for jeg får jo aldri brukt opp en stor boks med blush. Kunne du også tenkt deg litt nytt i sminkevesken? Sjekk facebooksiden min!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter