toppbilde 1

Når jeg er på Joe & The juice bestiller jeg alltid Lemon Shake. Det vil si alltid frem til i høst, for de tok den plutselig av menyen. Krise i livet! Jeg pleier å spørre om de kan lage til meg likevel da, og stort sett får jeg det! Men, jeg tenkte at jeg ville prøve å lage den hjemme også, for den er jo såå god!

krist.in lemon shake joe and the juice oppskrift

1 glass lettmelk – juicen av 2 sitroner – 2 ts vaniljesukker – en kvart banan – en liten skje vaniljeis – to isbiter

Jeg bare mikset alt sammen i blender og helte i drikkeglass fra Dr. Lykke – supergodt! Blandingen ble ikke heelt lik den de har på Joe, men kanskje jeg må prøve meg litt til for å få det helt perfekt! De bruker en vaniljemelk som det ikke går an å få tak i i Norge så vidt jeg vet – men kanskje noen vet om andre typer vaniljemelk man kan få tak i?

Share on FacebookTweet about this on Twitter