toppbilde 2

krist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbokkrist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbokkrist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbokkrist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbokkrist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbok krist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbok krist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbok

trenchcoat – bikbok / skjørt – cubus / hatt – topshop / sko – converse

Hurra for Mars og endelig ‘offisielt’ vår! Her i Stavanger er det iskaldt i dag, men da kan jeg heller få opp vårstemningen med dette antrekket som vi tok på søndag! Måtte frem med strømpebukse under, men det er ikke lenge til man kan kaste den – gleder meg! Trenchcoats er jeg hekta på i år, og nå kommer jeg til å bruke de helt til kulden slår til igjen i november !

Share on FacebookTweet about this on Twitter