toppbilde 1

Hola! Uken som var har kommet til endes, og det er på tide å oppsummere litt igjen! Jeg rekker jo aldri å gjøre det på søndagskvelden fordi jeg er så treig, haha. Jeg må lære meg å gjøre kun en ting av gangen altså.. Jeg får hvertfall begynne mandagen med å oppsummere litt! Sier jeg klokka halv 5, jaja!

krist.in antrekk stripete skjørt cubus trenchcoat tracy bikbok

 ..Opptur: Deilig at det nærmer seg påskeferie little by little. Merker jo at for hver dag som går så har jeg fått gjort litt mer skole og at to-do listen før vi reiser blir litt og litt kortere, så det kjennes digg!

..Motivasjon: Også litt motivasjon å ha påskeferien foran seg med en gøy reise som venter – bare litt til nå så er vi der!

..Tur: Jeg og Inger tok en roadtrip til haugalandet for å se på fine Ingeborg som giftet seg med sin Odd-Egil! For et fint par! Åh som jeg elsker bryllup, og så var det koselig å roadtrippe litt med Inger i det fiine vårværet.

wbry

..Behind the scenes: Sånn ser det ut når jeg begynner å synes det er litt teit å posere fint til kamera hele tiden, haha. Tjohei.

wimgsv krist.in interiør leilighet

..Mest leste innlegg: Fremdeles innlegget om Lipkit by Kylie – sminke er visst i vinden for tiden! Jeg har hørt hun legger ut nye kl 21 i dag.

..Wantie: Ja apropo sminke, jeg har såå mye fint på ønskelisten min. Tror jeg bare skal skrive en laang liste og hamstre når jeg skal til usa!

..Wanderlust: Kjenner jeg begynner å bli veldig klar for New York nå! Etter å ha planlagt og googlet i hele går gleder jeg meg enda mer enn før – det skal bli så bra! 

krist.in reise new yorkkrist.in new york

..Leser: Fine Kamilla legger ofte igjen koselige kommentarer her, og jeg klikker meg også ofte inn på den fine bloggen hennes – sjekk den ut! Dere har generelt kommentert så mye i det siste , det er så gøy !

..New in: Nå sparer jeg alle pengene mine til New York – så det siste innkjøpet mitt var et par nye neglelakker med fine vårfarger!

krist.in essie neglelakk mint peach lilac

..Craving: Jeg har såå lyst på en skikkelig belgisk vaffel med sjokolade og krem og jordbær og alt som er. yumyumyum.

wwafl

..Akkurat nå: Har jeg kommet hjem fra en digg fjelltur med Simon. Perfekt måte å starte uken på! Viser dere bilder senere.

..Planer for neste uke: Denne uken skal jeg gjøre en del skole, ha årsmøte med koret og selfølgelig også jobbe en del. Til helgen tar jeg bryllupsbilder – blir gøy å gjøre det igjen!

krist.in kakao krem sprinkles dr lykke kopp

Hva skal dere denne uken?

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN !

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter