toppbilde 2

krist.in antrekk vår tracy trenchcoat bikbok

krist.in antrekk vår tracy trenchcoat bikbok krist.in antrekk vår tracy trenchcoat bikbokkrist.in antrekk vår tracy trenchcoat bikbokkrist.in antrekk vår tracy trenchcoat bikbok

genser – bikbok / jakke – bikbok (finnes i andre farger her) / sko – zara

Et litt vårlig antrekk, jeg gleder meg til å gå sånn masse fremover! Skoene har vært en favoritt i garderoben i såå mange år, og jeg har de i rødt også, hehe. Alltid gøy å ha noen pieces som man bare kan finne frem år etter år.

Nå skal jeg bruke kvelden til å drikke masse te, halspastiller og alle andre triks som kan gi meg litt mindre vondt i halsen. Det begynte i går, og har bare blitt verre i dag. Kjenner at jeg ikke har tid til verken halsvondt eller å bli mer syk nå altså! Noen gode tips?

Share on FacebookTweet about this on Twitter