toppbilde 2

I samarbeid med shein skal jeg få dele ut et gavekort på hele 50$ som man kan bruke på hva man vil i nettbutikken deres! Jeg mottar klær fra dem ca hver måned, og det er alltid så vanskelig å plukke ut månedens plagg, fordi de har såå mye fint! På wishlisten min ligger det for tiden en haug med fine kjoler som jeg har såå lyst på nå som det går mot vår og sommer.

krist.in blogg gavekort shein

For å være med må du klikke deg inn HER og fortelle meg hvilken kjole som er din favoritt til våren og sommeren, og så legger du igjen linken i kommentarfeltet – fortell meg gjerne hvor du ser for deg å bruke den, eller hva du vil kombinere den med!
Du må også registrere deg på Shein HER – legg igjen kommentar med samme mail som du har brukt hos Shein!

Jeg trekker ut en vinner på torsdag som stikker av med et gavekort på 50$ som man kan bruke på hva man vil på Shein! Vinneren vil bli annonsert på facebooksiden min.

Lykke til! ♥

Share on FacebookTweet about this on Twitter