toppbilde 3

krist.in spring outfit trenchcoat bikbok tracy blouse shein krist.in spring outfit trenchcoat bikbok tracy blouse sheinkrist.in spring outfit trenchcoat bikbok tracy blouse sheinkrist.in spring outfit trenchcoat bikbok tracy blouse shein

JAKKE – BIKBOK / TOPP – SHEIN (SPONSET) / SKO – CONVERSE / BUKSE – TOPSHOP

Dagens antrekk i herlig vårsol ♥ Vi måtte ut og skaffe et par ting vi trengte før vi reiser og hente et par pakker på posten. Ingunn og Jarle kommer hit i kveld, så nå gjenstår bare de siste forberedelsene før vi reiser – det vil si at jeg må pakke alt jeg skal ha med, haha. Jeg er så sykt dårlig til å pakke, og enten tar jeg med alt jeg eier, eller bare et par plagg og kjøper resten på reise. Føler jeg må pakke litt smart og tenke gjennom antrekk, men det ender jo bare med at jeg står foran skapet og klager over at jeg ikke har noen klær. Jenter altså.. Wish me luck med pakkingen!

Share on FacebookTweet about this on Twitter