toppbilde 1

I følge våre menn brukte jeg og Ingunn litt for mye tid på Sephora og Ricky’s i New york – kan aldri forstå hva de mener, haha! Jeg har hatt ganske mange sminkegreier på ønskelisten lenge, men ventet til vi skulle reise for å heller shoppe der, det er jo så gøy med mer utvalg og litt bedre priser i utlandet! Tenkte å vise dere hva som fikk bli med meg hjem av sminkegreier, det ble en liten haug.

krist.in makeup haul smashbox urban decay nars anastasia beverly hills liquid lipstick kat von d tony moly mask nyxkrist.in makeup haul smashbox urban decay nars anastasia beverly hills liquid lipstick kat von d tony moly mask nyx morphe

Jeg tror ikke jeg begynner å ramse opp alt jeg har kjøpt, men det ble et par liquid lipsticks og leppeprodukter, contour/bronzere og fukt/setting-sprayer, og ikke minst det lekre Morphe-øyenskyggepalettet. Gleder meg til å prøve alt skikkelig, det er så gøy med litt nytt i sminkevesken!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter