toppbilde 1

Selv om media ikke skriver så mye om flyktningkrisen for tiden betyr det ikke at den er over. Jeg leser bloggen til min fine navnesøster Kristin som jobber som frivillig i Hellas, og ser bilder av mennesker som ikke har noen ting, som er på flukt fra hjemlandet sitt og som ikke har noe sted å gå. Disse er mennesker akkurat som deg og meg, og de fortjener så mye bedre! Anbefaler dere å klikke inn på bloggen hennes for å lese og se mer om hvordan situasjonen er der nede!

sss
bilder lånt fra styleconnection.no

Kristin og de andre frivillige trenger penger for å kunne kjøpe inn ting slik at de kan hjelpe noen av disse menneskene på flukt. Pengene går til ting som klær, mat, vann, sko, solkrem og hygieneartikler – og alle beløp hjelper. Alle har 10 kroner eller en 300-lapp til overs, vi klarer å ofre en lunsj i kantina eller det klesplagget vi eeegentlig ikke trenger fordi vi allerede har nok. Det er så enkelt å bare vipse over litt penger, jeg har gjort det, og håper dere også vil gjøre det ♥ 

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter