toppbilde 1

“She designed a life she loved” – var det ikke det jeg sa? Yay. Det er gøy å følge drømmene sine og alt det der, og etter å ha tenkt på dette i et år, og designet og tenkt har jeg endelig lansert nettbutikken min! Typisk dårlig prioritering midt i bachelorinnspurt, men etter stor pågang spesielt på utdrikningslag-tattoos åpnet jeg bare slik at det blir mye lettere for alle som ønsker å sette litt personlig preg på livets fine happeninger 

krist.in lifestyle of love design tattoveringer til utdrikningslagkrist.in juice hjemmewIMG_1706r

Klistremerker, tattoos og alt du måtte trenge for å feire store eller små hendelser i livet – eller for å sette litt farge på hverdagen! Jeg har så mange fine idéer som nærmer seg ferdige, så jeg kommer til å fylle på enda mer i butikken fremover. Sjekk den gjerne ut HER – og fortell meg hva dere synes! Er det noen produkter du elsker, eller noen du savner? Kom gjerne med forslag! 

Share on FacebookTweet about this on Twitter