toppbilde 1

Livet er bra når jeg kan finne frem sommerkjolene mine! Denne kjolen som jeg kjøpte i fjor var en stor favoritt, og jeg kunne endelig finne den frem igjen – i love it! Perfekt chill style med en caps og en skjorte rundt livet, akkurat slik jeg liker det.

krist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjortekrist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjorte krist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjortekrist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjorte krist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjortekrist.in sommerantrekk kjole bikbok caps skjorte

kjole – bik bok / skjorte – primark / caps – bik bok / sko – converse

Noen ganger er det beste å finne frem en gammel favoritt fra klesskapet, i stedet for å bare kjøpe nytt hele tiden. Jeg kommer sikkert til å kjøpe noen nye sommerkjoler i år også, for fra juni-september er det slike plagg jeg bor i. Men, alltid bra å kunne finne frem noe fra tidligere år også!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter