toppbilde 3

Hjemmekontoret mitt er et sted jeg elsker å henge, og bruke tid på design og redigering. Men, i det siste har det blitt helt kaos etter at jeg startet nettbutikken – og har drevet med produksjon av diverse stickers og tattoos. Derfor tok jeg og Simon oss turen på ikea for å kjøpe denne søte trallen som jeg har kikket på en stund. Perfekt til å sortere alt jeg trenger og holde litt system.

krist.in home office hjemmekontor system interiørkrist.in home office hjemmekontor system interiør krist.in home office hjemmekontor system interiørkrist.in home office hjemmekontor system interiørkrist.in home office hjemmekontor system interiør

Konvolutter og ark og tusjer og utstyr, alt får sin egen plass – passer meg bra! Tipper det kommer til å fylles enda mer opp fremover, så håper jeg klarer å holde litt på systemet!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter