toppbilde 1

I går kveld fikk jeg besøk av fine Inger som ville gjøre en sminkelook på meg. Jeg er jo sikkert tidenes dårlige til å sminke meg – men det er jo gøy å bli dullet med av noen som faktisk kan sakene sine! Vi gikk for en festival-look, og jeg skulle virkelig ønske at jeg skulle på festival i sommer – da er jo alt lov! Gøy å bare kjøre på med alt man føler for, om det er farger i håret, flashtattoos i fjeset eller en gøy sminkelook.

krist.in festival sminke look bohem photoshoot emojis klistremerkerkrist.in festival sminke look bohem photoshoot emojis klistremerkerkrist.in festival sminke look bohem photoshoot emojis klistremerker

Yay- hva synes dere? Cred til Inger for å gjøre med så fin! Dere finner henne på instagram på @ingersmakeup – hvis dere liker sminkeinspo! Jeg husker ikke i det hele tatt hvilke produkter hun brukte – men hvis dere lurer er det bare å slenge igjen en kommentar, så kan jeg si at Inger må svare dere, haha!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter