toppbilde 2

Mange av dere kommenterte mitt gule plagg i forrige innlegg, som faktisk ikke er en kjole – men en jumpsuit! Jeg syntes den var så fresh at jeg bare måtte klikke den hjem. Man har alltid godt av noen skikkelige fargebomber i klesskapet! Slike fine plagg blir man jo bare i godt humør av. Tror jeg må investere i noen freshe gensre nå som høsten sniker seg på, litt farger er perfekt på tunge høstdager!

krist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekkkrist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekk krist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekkkrist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekk krist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekkkrist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekkkrist.in shein yellow jumpsuit sommer antrekk

Jumpsuit herfra / Sko – Birkenstock

Håper dere har en fin uke! Jeg har begynt på jobb og er helt ferdig hver kveld, haha. Slitsomt å begynne på an igjen altså!

Share on FacebookTweet about this on Twitter