toppbilde 3

Ebay er min favorittkilde til billige, litt unødvendige ting – men det er jo så gøy! Noen ganger bestiller jeg litt stæsj bare fordi det er gøy å få pakker i posten (men ikke si det til Simon). Jeg har samlet noen av mine finds i det siste, så kanskje det er flere enn meg som får lyst til å bestille slik at tierne bare fyker ut av kontoen.

krist.in ebay finds fisheye iphone selfielight bikini solbriller

EN: Enhjørning-mobildeksel med flytende glitter. Blir det bedre?
TO: Freshe solbriller – Jeg kjøper altfor mye solbriller på ebay. Kule og billige hvertfall, men blir jo ødelagt med en gang!
TRE: Fisheye-linse til mobilen – i love it! Man bare klipser på og så kan man ta gøye bilder all day long.
FIRE: Freesh bikini med fint mønster, såå fin!
FEM: Selfielys til mobilen. Det er jo såå trendy for tiden. Jeg klarer aldri ta bra selfies. Kanskje fordi jeg ikke har selfielys…? haha
SEKS: Glitterdeksel til mobilen som jeg har. Både jeg og Mari Angelica på 1 år elsker dette dekselet. Perfekt beroligende fritidsaktivitet å se på glitter som flyter rundt!

Har dere noen favoritter? Merker det er mye greier til iphonen her, hehe, min beste venn, ops. Men gøy å ha litt ekstrautstyr når jeg likevel har med meg mobilen 24/7 da. Nå skal jeg bruke en time på å klikke meg hjem litt gøy stæsj før jeg stikker på jobb, haha. Ha en herlig onsdag !

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter