toppbilde 1

Hallo tirsdag og ny uke! I går fikk jeg sovet lenge, og det trengte jeg! Natt til søndag sov jeg bare 4 timer og med full rulle hele helgen var jeg ganske trøtt da vi kom hjem i natt. Men såå utrolig verdt det – det er så gøy å være på tur med fine folk og leve artistlivet. La oss oppsummere uken som gikk!

..Høydepunkt: Turen i helgen, absolutt. Det er så gøy å være på tur med den fantastiske gjengen i Stavanger Gospel Choir, og i tillegg få synge og ha en haug med konserter. Det er jo ikke hver helg man synger for et par tusen mennesker til sammen! Og tyskere er et takknemlig publikum – de tar jo helt av!

Edited with Litely 1.1.5 (75)Edited with Litely 1.1.5 (75)

..Wanderlust: Jeg begynner å bli veldig klar til å reise til Florida i høst! Nå fikk jeg jo fly litt i helgen, så da er jeg happy en liten stund, haha. Men sykt klar for Florida altså !

..Tur: Ikke at jeg var så mye på tur. Men vi startet jo uken med en koselig bytur. Meg, Simon og Øyvind som var på besøk. Koselig å tusle rundt i solskinnet med my boys!

krist.in stavanger bykrist.in stavanger by

..Latterkrampe: Å, herlighet. Vi lo så mye i helgen at jeg er litt gangsperr i magen fremdeles. God stemning på tur!

..New in: Jeg kjøpte meg dette heftige dekselet som absolutt er min nye favoritt, haha. Og selvfølgelig en liten haug på primark.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

..Sang: Jeg har såå mange sanger på hjernen etter helga! Vi var jo på konsert med både Samuel Ljungblahd, Oslo Gospel Choir og selveste Israel Houghton !

..Must do: Jeg er nødt for å pakke ut og rydde litt opp etter turen i helga. Stuebordet ser litt sånn ut:

wimg_9269

..Craving: Granateple! Yuum, jeg har hatt såå dilla på det etter at jeg hadde det til lunsj tidlig i uken. Tror jeg må kjøpe meg et par epler til!

img_2197img_2196

..Bilde: Dette koselige bildet med noen av mine favoritter! Koselig å synge i kor med masse fine jenter som er like fine inni som utenpå ♥ 

Edited with Litely 1.1.5 (75)

..Akkurat nå: Sitter jeg på jobb og blogger. Er det lov? Jaja! I kveld skal jeg henge med noen av de fine på bildet over. Ingenting er bedre enn det !

..Planer for neste uke: Nå er jo uken allerede ganske i gang. Men jeg skal jobbe en del denne uken, og så satser jeg på å få tid til å designe og bilderedigere litt. Gøy å få tid til litt sånne ting innimellom også! 

Har du noen gøye planer for denne uken?

IKKE GLEM Å LIKE FACEBOOKSIDEN MIN FOR UPDATES GJENNOM HELE UKEN !
Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter