toppbilde 2

Må bare vise dere den nye vesken som fikk bli med meg hjem fra Tyskland. Vimsehuet klarte jo selvfølgelig å legge den lille vesken igjen hjemme, og det fristet ikke sånn å gå rundt med sekk hver dag – så da kjøpte jeg meg en liten veske til å bære det gigantiske mobildekselet mitt i. Egentlig tok jeg bare en farge jeg kom over, og kjøpte en liten dusk til å ha på – bare fordi det er gøy. Men nå liker jeg den mer og mer!

krist.in veske primark burgunder tyskland dusk

Litt fint å ikke bare ha hvite eller svarte vesker – og heller ha en liten med litt farge på! Jeg har lenge vært litt i mot sånne dusker, men nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte en til hver veske jeg har – for de hadde jo i såå mange farger og former, hihi. As long as it is fake!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter