toppbilde 2

Jeg har ofte vært innom Lush butikkene typisk når jeg har vært på utenlandsturer, men jeg har aldri fått helt taket på hva jeg egentlig skal kjøpe der. Men, denne gangen hadde jeg med meg Inger som bare pekte og sa “den er bra, og den elsker alle youtuberene” og jeg bare ‘ok’, og kjøpte en liten haug.

krist.in lush innkjøp mask of magnaminty lip scrub bubblegum angels on bare skin sugar scrub turkish delightkrist.in lush innkjøp mask of magnaminty lip scrub bubblegum angels on bare skin sugar scrub turkish delightkrist.in lush innkjøp mask of magnaminty lip scrub bubblegum angels on bare skin sugar scrub turkish delight

Leppeskrubben har allerede vært en favoritt lenge, både fordi den gjør leppene myke, og fordi den smaker supergodt. Nå gleder jeg meg til å få testet resten av produktene skikkelig. Jeg kjøpte ‘angels on bare skin’, ‘mask of magnaminty’, ‘turkish delight’-såpe og en sugar scrub. Skrubben og såpen prøvde jeg i dusjen her om dagen, og det var amazing. Eneste som er litt stress er at det er så vanskelig å oppbevare de! Har dere testet noe av dette, eller har dere andre favoritter fra Lush?

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter