toppbilde 1

Hurra for mandag – nå krysser jeg fingrene for en bra uke! Vi startet dagen litt sent med en digg frokost sammen for en gangs skyld før Simon dro på jobb. Jeg klarer fremdeles ikke å gape, så det ble yoghurt, banan og boller på meg – men det funker jo det! Superkoselig å spise sammen med mannen mens solen skinner inn gjennom vinduet. Man kan jo ikke deppe selv om man har litt vondt da!

Nå har jeg bare brukt 3 timer på å spise yoghurten min, så jeg tenkte at det kanskje var på tide å begynne med noe annet snart. Jeg må jo hvertfall en liten tur ut for å nyyte det fine høstværet – i love fin høst! Og så er det en del ting som må fikses rundt nettbutikken og litt bilderedigering – så jeg har mye gøy på planen i dag! Hva er deres planer denne første uken i oktober?

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter