toppbilde 1

Processed with VSCO with kk2 preset
Processed with VSCO with kk2 preset

For en herlig høstsol det er i dag også! Wow, jeg blir helt bokstavelig talt blendet. Jeg har funnet frem høstgenserne igjen, for nå begynner det å bli kaldt! Det er egentlig litt greit, men snart stikker jeg jo til varmere strøk anyways, hihi ! I går skypet vi med lillesøss til utpå natta for å planlegge floridaturen vår litt. Vi reiser jo allerede på søndag! Jeg har ikke helt klart å tenke at det er så snart – men nå er det jo bare til å begynne å pakke kofferten! Det blir mye fornøyelsesparker på programmet – men det er vel det man gjør i Orlando? Hvis noen av dere har vært der må dere gjerne komme med tips til hva man bør oppleve! Jeg gleder meg mest til å se lillesøss igjen egentlig, og så er alt det andre en bonus. Can`t wait!

Tags:
Share on FacebookTweet about this on Twitter